Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Πρώτη ανάρτηση( Ραντεβού στην ΠΙΣΤΑ)

Ξεκινάω τα εγκαίνια του νέου ιστολογίου με μία ανακοίνωση, που αφορά επίσκεψη στην πίστα των Σερρών. Η βόλτα έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου. Η αναχώρηση θα γίνει το απόγευμα της Καθ. Δευτέρας, από Καρδίτσα πάντα! Διανυκτέρευση στις Σέρρες, σε ξενοδοχείο ή εντός της πίστας, ανάλογα με τα γούστα της παρέας που θα ακολουθήσει. Την Τρίτη είσοδο στην πίστα και...ξεφάντωμα όλη μέρα. Το βράδυ έξοδο στην πόλη για φαγητό και καφέ και φυσικά τον ανάλογο σχολιασμό (τι είπες τώρα!!!) για τα όσα κάναμε και είδαμε στην πίστα. Αφού ξυπνήσουμε την επομένη, ξανά πίστα μέχρι το μεσημέρι, φαγητό και αφού φορτώσουμε, επιστροφή για κατ' οίκον περιορισμό...μέχρι την επόμενη εξόρμηση. Το ταξίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και θα βοηθήσει να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, της γνώσης της πίστας, αλλά και της ψυχικής διάθεσης που έχει απομείνει, ώστε να δηλώσω συμμετοχή στο κύπελο Βορ. Ελλάδος για την απόκτηση νέων εμπειριών.Και φυσικά για να πραγματοποιήσω ένα όνειρο αρκετών ετών, που ξεκινάει από την δεκαετία του '90, όταν πρωτοείδα τον πρώτο αγώνα GP 500 τότε, στην τηλεόραση. Τι κόλλημα και αυτό εε; Η ημερομηνία αυτή επιλέχτηκε γιατί, το Σαββατοκύριακο η πίστα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη (έχω δει το έργο και άλλες χρονιές, όλοι οι "μασκαράδες" στην πίστα θα είναι) και διότι ως γονιός, πρώτα θα εκπληρώσω τις οικογενειακές υποχρεώσεις στο ακέραιο και μετά μπορώ και εγώ να αποδράσω για λίγο, χωρίς τύψεις!!! Λοιπόν, πιστεύω ο καιρός να είναι με το μέρος μου και να μην έχουμε τίποτα...χιονοπτώσεις!!!
Θα σας δω εκεί ;)
(Για συμμετοχή αφήστε μήνυμα, να τα πούμε.)
On board στις Σέρρες

13 σχόλια:

  1. 1ον : Μου άρεσε πολύ το ύφος γραφής, έχεις γίνει πολύ ΚΑΛΟΣ.
    2ον: Ωραίες στροφές, μονότονο αδερφέ για ταξιδιάρηδες.
    3ον : Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ θάνατος!!! Σαν σταματημένους σας πήρε, η μαμά του ξέρει ότι κάνει τέτοια…!!!!
    4ον: Το βιντεάκι πρώτο, σε πιο πρόγραμμα έγινε ?
    5ον: Αν μπλέξεις με τους αγώνες, που θα βρούμε λεφτά να γυρίσουμε τον κόσμο?
    6ον: Τελευταίο και κλείνω, μετά από πρόχειρη και σύντομη σκέψη σε βάζω επίσημα στα Ιστολόγια που παρακολουθώ, ξέρω, δεν σου αξίζει ακόμα αλλά θέλω να σου τονώσω το ηθικό για να συνεχίσεις…

    Υ.Γ. Φιλάκια σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.varaderoclub.gr/forum/upload/showthread.php?t=1245
    Μήπως ενδιαφέρεται κάποιος από την παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! καλησπερα , εδω και καιρο κανω μια ερευνα σχετικα με τους μυθους και τις δισειδεμονιες που υπαρχουν στην περιοχη των Σερρων (κατι σαν το myth busters σε ελληνικη version φυσικα).Σε συνομιλιες που ειχα με κατοικους της περιοχης μου ειπαν χαρακτηριστηκα πως εδω και καιρο στην πιστα των Σερρων εμφανιζεται ενα περιεργο πλασμα απο τις μακρινες και καταπρασινες πεδιαδες της Καρδιτσας .Φημες αναφερουν πως μιαζει με τον δεμονα της Ταζμανιας ενω καποιοι που το εχουν δει για ελαχιστα δευτερολεπτα λενε πως μιαζει με κενταυρο (μισος ανθρωπος μισος yamaha r6). Ερχεται καθε χρονο για να παλεψει με τον αιωνιο του αντιπαλο (το χρονομετρο).Οι μαχες ειναι παντα πολυ σκληρες αλλοτε κερδιζει ο κενταυρος με μικρες πουστιες οπως γραναζια τελικης κ.λ.π και αλλοτε το χρονομετρο .Λενε πως η τελικη μαχη για το ποιος θα επικρατησει θα ξεκινησει οταν οι αγελαδες αρχισουν να βγαζουν γαλα κακαο και ο ναι ο ναι αυτη η ημερα ειναι πολυ κοντα 3/3/09.Βρισκομαι ενα βημα πριν να ανακαληψω αν οντως ο μυθος ισχυει, γι αυτο θα ερθω μαζι σου την δευτερα στις Σερρες με τον απαραιτητο εξοπλισμο για την αποκαληψη(φωτογραφικη,video και ολα τα συνεργα του Μακη).Ελπιζω ο καιρος να ειναι αναλογος με την διαθεση μας(οχι τρελος ρε)!

    Ο γνωστος Βασιλης απο καρδιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τα λεγόμενα σου μάλλον μύθος ΕΙΝΑΙ.
    Ούτε νεράιδες, ούτε βασιλοπούλα, ούτε κάρα που μοιάζουν με R6 υπάρχουν. Το κακό με αυτών που μπλέξαμε είναι ότι θα μας σέρνει από Σέρρες – Μέγαρα για να του κρατάμε τα χρονόμετρα (Α ρε που μπλέξαμε)!!!
    Εγώ, τον γνώρισα φορτωμένο, να ψάχνει να περάσει καλά κάπου στο Ιόνιο, άντε λέω βρήκαμε καλά παιδιά για παρέα.
    Τώρα μου κανονίζει βόλτα (λέει) πού; στας Σέρρας…!!! Αυτός μέσα να προσπαθεί να χαλάσει το χρονόμετρο και εμείς; απ΄ έξω να σκίζουμε μπλουζάκια και σημαίες για να τα καταφέρει.
    ΕΥΤΥΧΩΣ είναι καθημερινή και δουλεύουμε ! Άγιο έχουμε, πάψτε, πάψτε ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, πάντα έτσι να μας βγαίνει….
    Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε λίγο, Βασίλης είπαμε, Θύμιος, χάρηκα αν και δεν έχουμε γνωριστεί. Ελπίζω να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε.
    Μου αρέσει πάρα πολύ η τρέλα του και επειδή μου κολλάει ότι γέρασα, είναι τυχερός που δεν έχω street r6 ή καμιά γριά r1 να του ξηγήσω εγώ το όνειρο (ήμουνα νιος και γέρασα, μυαλό δεν έχω βάλει..) λένε στο χωριό μου (Σοφάδες). Είναι και πρόβλημα αυτές οι ρημάδες οι ολόσωμες, εκεί κάπου στην κοιλίτσα δεν στρώνει καλά και όσο θυμάμαι και εκείνο το ντεπόζιτο …!!!!
    Πέρασα απέναντι τώρα και μου αρέσει, απλά θα χρειαστεί λίγο περισσότερο να τον περιμένω.
    Είναι ωραία τρέλα, όταν σέβεσαι τον εαυτό σου, τους άλλους και το μηχανάκι σου.

    Τα ξαναματαλέμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κένταυρος θα είναι εκεί. Πουστιές δεν κάνει. Η 3η Μαρτίου σχεδόν έφτασε.Οι βιντεοκάμερες είναι υποχρεωτικές. Στην πίστα δεν πάω για χρόνο, αλλά επειδή μου αρέσουν τα δερμάτινα και εφαρμοστά...Επίσης δεχόμαστε και ηλικιωμένους !!!
    Αέραααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυριο το απογευμα μαλλον θα ειμαι καρδιτσα και ισως περασω απο το σπιτι σου για να κανονισουμε διοφορες μικρολεπτομερειες (ξερεις ποια μποτα ταιριαζει με τα καυτα δερματινα κ.λ.π).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηλικιωμενους δεχομαστε υπο ορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α)Απαγορευονται οι παρατηρησεις του τυπου (χαμηλωστε την μουσικη αλλιως θα φωναξω την αστυνομια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ενταση καθ ολη την διαρκεια του ταξιδιου θα ειναι up και οποιος εχει αντιρρηση μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες θα αφηνεται στην εθνικη οδο *(σε οποιο υψος ο ιδιος επιθυμει).β)απαγορευεται να φερεται μαζι σας καθε ειδους αξεσουαρ οπως παπιες ,πιεσομετρα και φιαλες οξυγονου ,ενα αμαξι εχουμε ρε λεβεντες .γ)οι ηλικιωμενοι με ακρατεια ας φροντισουν να φερουν μαζι τους τις αναλογες πανες για να μην αργησουμε στο ραντεβου μας με την πιστα.*δεν φερουμε ευθυνη για απωλεια μασελας η γιαλιων μυωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αερααα... ελπιζω να εννοεις για το ανεβασμα του χαρταετου και οχι για την πιστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή