Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Τρέξτε στας εξοχάς

Ο μοτοσυκλετιστής είναι, όπως τα σαλιγκάρια, αλλά για το στεγνό. Είναι να μη δούμε καλή μέρα, για να βρούμε αφορμή να ξεμυτίσουμε...τουλάχιστον, όσοι ακόμα το κάνουν. Αφού είναι γνωστό, πως ο καναπές έχει μεγάλα χέρια και όταν θες να βρεις μια δικαιολογία, για να μην κάνεις κάτι, είναι το μόνο εύκολο!
Η σημερινή βόλτα, έγινε προς τη Λ. Σμοκόβου. Λίγο ο ήλιος που κάνει δοκιμαστικές εμφανίσεις, λίγο τα πρώτα δένδρα που ανθίζουν, σιγά σιγά περνάει το μήνυμα ότι ο καιρός βελτιώνεται και είναι ό,τι καλύτερο για εμάς να απολαύσουμε τη μηχανή, τη βόλτα, την παρέα ή τον καφέ μας.
Στη διαδρομή είχε αρκετό αέρα, ενώ τα σύννεφα ήταν αναποφάσιστα, για το αν θα μείνουν πάνω μας ή θα προχωρήσουν. Τελικά και φωτογραφίες τράβηξα και η κουβέντα στην καφετέρια, με θέα τη λίμνη ήταν εποικοδομητική.
 
Αυτό που πρόσεχα περισσότερο στη βόλτα ήταν η αίσθηση που προσφέρουν οι νέες μανέτες και η γκαζιέρα. Τελικά όλα δουλεύουν αρμονικά και με χαροποιεί το γεγονός ότι γίνονται μικροβελτιώσεις, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά και είναι και φθηνές!!!
Κάποιες φωτογραφίες ακόμα εδώ. Άντε να αυξήσουμε τις εξορμήσεις εκτός πόλεως και να χαρούμε τις ατέλειωτες διαδρομές που είναι δίπλα μας!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου