Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Σαλόν ντε Μοτό 2010

Έτσι είναι,άλλοι ψήνουν κρεατικά την Πρωτομαγιά και άλλοι τρέχουν στα σαλόνια.Αυτή βέβαια είναι η μισή αλήθεια, μιας και η παρέα που πήγαμε στην έκθεση, αφού χορτάσαμε τα μάτια μας από μοντέλα-όλων των ειδών-, σειρά είχε να χορτάσουμε και τα στομάχια μας. Και που αλλού από τα γνωστά πλέον Βλάχικα. Τα παιδάκια, τα λουκάνικα και τα κοκορέτσια (ναι αυτά τα απαγορευμένα!) δεν μας άφησαν παραπονεμένους.
 Στην έκθεση η  είσοδος ήταν στα 8 ευρώ. Μεγάλη προσέλευση και φέτος, αλλά όλοι στο τέλος μείναμε με την εντύπωση πως ήταν μικρότερη από άλλες φορές.Λείπανε και κάποιες αντιπροσωπείες βέβαια, ωστόσο τα απόντα μοντέλα τους μπορούσες να τα δεις στα περίπτερα άλλων εισαγωγέων.
Τι με ενοχλεί κάθε φορά: "Μην αγγίζετε", "Μην ακουμπάτε".
Μα, ο κόσμος αυτό θέλει. Να πιάσει, να αισθανθεί, να βάλει τον κώλο και τα χέρια του, πάνω στα αντικείμενα του πόθου του, των ανεκπλήρωτων ονείρων του. Να χαϊδέψει ένα μηχάνημα που κοστίζει ας πούμε 25.000 ευρώ και βάλε ή είναι μοναδικό στον κόσμο. Θέλει να νιώσει κι αυτός σαν "κομμάτι" της αγαπημένης του εταιρείας ή αγωνιστικής του ομάδας.
Τι είναι επομένως αυτό το κοίτα και μην ακουμπάς! Αν μπορείς μπες και σε εστιατόριο και μην τρως. Μπες σε οίκο ανοχής και μην πηδάς. Στο κάτω-κάτω τι θα πάθει η μηχανή, θα λιώσει; Κι αν φοβάσαι βρε άνθρωπε να μην γρατσουνιστεί,  κάλυψε το ρημάδι το ρεζερβουάρ...
Ξέρετε, έχουμε πάει σαν είδος και στο διάστημα, δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι δυσκολότερο!!!
Αξεσουάρ τώρα μπορούσες να αγοράσεις ελάχιστα. Έβλεπες κάτι και σου έλεγαν έλα από το κατάστημα. Αφού ήρθα που ήρθα στην έκθεση και αφού ήρθες που ήρθες και εσύ στην έκθεση γιατί δεν πουλάς κιόλας; Και περισσότερος κόσμος σε βλέπει, που δεν θα σε ξαναδεί τόσος που να χτυπιέσαι και μια καλύτερη τιμή μπορείς να κάνεις, που πάλι σε σένα θα γυρίσει αυτό με την μορφή της ποσότητας.
Εγώ κάλτσες τουρισμού ήθελα να αγοράσω και δεν μπόρεσα. Τί να πω, τώρα!!!
Ωραία νότα πάντως, οι έστω λίγες λέσχες μοτοσυκλέτας που έδωσαν το παρόν. Ανάμεσά τους το Varaderoclub (Ευθύμη που ήσουνα;!), το TDM club και το Hayabusa.gr.
Όλα τα παραπάνω είναι συμπτωματικά φυσικά. Εμείς στην Βανδή πήγαμε την Παρασκευή για να διασκεδάσουμε και αφού δεν κάναμε τίποτα το Σάββατο, λέμε δεν πάμε προς τα εκεί που πηγαίνουν όλοι αυτοί με τις μηχανές, κάτι θα ξέρουν!!!

2 σχόλια:

  1. Στη Φλώρινα ήμουνα με μισή καρδιά, η άλλη μισή ήταν εκεί... έκανε βόλτες ανάμεσα στα μοντέλα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ για να μην είναι μόνη της η καρδιά μου, πήγα και το κορμί μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή